meubelverhuur

Staat je woning kaal en (bijna) leeg in de verkoop? Een leegstaande woning is lastig te verkopen. Een ruimte zonder meubels en accessoires straalt weinig sfeer uit. En kopers laten zich nu eenmaal sterk beïnvloeden door de uitstraling en sfeer van de woning. Daarom verzorgt 360woonstyling meubels en bijbehorende accessoires die de ruimte in de lege woning optimaal benutten Zo ontstaat er een huiselijke en aansprekende sfeer. De woning wordt daardoor aantrekkelijker voor een breed publiek.

Afhankelijk van budget en behoefte verzorgt 360woonstyling de inrichting met echte of kartonnen meubels. Voor beide geldt dat hiermee de leegstaande woning een sfeervolle en aantrekkelijk uitstraling geeft. Potentiële kopers zien direct de mogelijkheden en de sterke punten van de woning.

Inrichten met kartonnen meubels van CUBIQZ 
Kartonnen meubels (w.o. banken, tafels, keukenelementen, kasten en zelfs keukens) worden geplaatst in woonkamer, keuken en/of slaapkamer, aangevuld met bijpassende en sfeermakende accessoires. Een budgetvriendelijke oplossing. Prijzen vanaf € 655,- voor een woonkamer en € 340,- voor een slaapkamer inclusief styling en accessoires. Wij maken graag een offerte op maat.
Bekijk hier hoe kartonnen meubels een lege ruimte tot leven brengen.

Inrichten met echte, moderne meubels
De gehele woning wordt, ongeacht de grootte, voorzien van smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige meubels en bijbehorende accessoires vanaf € 2.350,-.
Daarbij is inbegrepen:
– complete styling ongeacht het aantal vertrekken
– elke vertrek wordt ingericht met benodigde meubels en accessoires
– flexibele huurperiode, tot de woning is verkocht
– alle vervoerskosten van zowel het plaatsen als het halen
Bekijk hier een aantal voorbeelden van woningen die met huurmeubels zijn ingericht.