vastgoedstyling

Sneller je woning verkopen tegen een goede prijs?
De eerste indruk die potentiële kopers van je huis krijgen is heel belangrijk. Het aanbod van huizen is groot, dus jouw woning moet positief opvallen.

360woonstyling verzorgt de restyling van je woning zodat er meer geïnteresseerde kopers zullen zijn. Je woning wordt aantrekkelijker en valt bij een groot en breed publiek in de smaak. Restyling van de woning heeft meer effect dan een prijsverlaging.
Als eigenaar kijk je heel anders naar je huis dan een potentiële koper. 360woonstyling bekijkt de woning door de ogen van de koper waardoor de kans vergroot wordt om je woning ook daadwerkelijk te verkopen.

360woonstyling werkt heel direct en praktisch. We draaien er niet om heen. Geen dure en tijdrovende rapporten, maar direct aan de slag na een korte intake. Op creatieve wijze benadrukken we de sterke punten van je woning en de mindere aspecten worden direct aangepakt. Wij nemen graag het werk uit handen en houden rekening met het beschikbare budget.
Door enkele aanpassingen door te voeren, aangevuld met een aantal accessoires, wordt je woning aantrekkelijk gemaakt. Zo blijven de kosten laag en het resultaat groot.
Kijk naar het resultaat van ‘voor en na restyling’.

Vastgoedstyling

  • snellere verkoop van woning
  • goede prijs voor de woning
  • na restyling van de woning wordt een breder publiek aangetrokken
  • restylen van de woning heeft meer effect dan een prijsverlaging
  • kleine investering, groot resultaat
de woning optimaal presenteren voor de verkoop, daar draait het om! 

 

Kartonnen Meubels & Meubelverhuur
Een leegstaande woning is lastig te verkopen. Een ruimte zonder meubels en accessoires straalt weinig sfeer uit. 360woonstyling is als CUBIQZ stylist gespecialiseerd in het inrichten met kartonnen meubelen. Van woonkamer en slaapkamer tot een gehele keuken met kookeiland van karton. Niet van echt te onderscheiden.
Daarnaast verzorgt 360woonstyling ook verhuur van meubels.

Inrichten projectwoningen en finishing touch
360woonstyling verzorgt ook het inrichten van project- en nieuwbouwwoningen en is inzetbaar voor styling voorafgaand aan een bezichtiging of voor een finishing touch tijdens een open dag van de woning.